Gör det själv

Vi hjälper gärna till med ditt projekt, du bestämmer omfattningen och vi gör allt från någon timme till kompletta projekt. Viktigt för oss är att ditt projekt blir som du har tänkt och att normer och regler följs, allt för ditt bästa.

Tak och fasadrenovering är ett exempel på arbete som vi kan hjälpa till med, viktigt att momenten blir rätt.
Bygglovsritningar, skisser och hjälp med ansökan bygglov
Altaner och tralldäck är det perfekta GDS-arbetet men ibland behövs lite hjälp med att komma igång för att få en stabil och bra altan som håller i längden.
Jonathan monterar Plannja Royal tak.
Badrum, duschrum och tvättstugor är projekt som kräver att arbetet görs på fackmannamässigt sätt. Delar av dessa arbeten kan du göra själv men viktigt att ta hjälp med fallbyggnad, fuktspärr, vvs och el.
Byte dörr, klinker på golvet, panel inv. och klickgolv perfekta jobb för GDS men vissa moment kanske inte är självklara och då hjälper vi gärna till.
Vi använder Wikells byggberäkningar för att göra kalkyler, för att du ska på full koll på ditt projekt kan vi hjälpa till med mängdberäkningar, tidsåtgång och rekommendationer ang. materialval och metoder.
Köksrenovering är ett projekt som vi oftast inte vill ska dröja ut så länge på tiden, då kan det vara bra med hjälp med vissa moment.
Fritidshuset ska renoveras, du gör det mesta själv men vissa saker behöver du hjälp med, hör gärna av dig så hjälper vi till.
En tillbyggnad ligger högt upp på önskelistan för många, det är det många moment som kan göras av den händige GDS, det kan vara bra att då ta hjälp med bygglov, kostnads-tids-beräkningar och göra en plan för de arbeten som behöver köpas in.
Ett nytt garage till den nya bilen, vi hjälper dig.
Joachim Wenström

Vid gör det själv arbeten har vi gratis rådgivning per mail i mån av tid, begär gärna offert för övriga tjänster från oss mail: jowe@prozon.se