Inspiration

Hur ska jag veta vad som passar hemma hos mig? Vi har pratat med Amelia Jansson som är utbildad homestagingkonsult om hur man kan tänka.

”Badrummet som du tänkt renovera kommer du att spendera tid i nästan dagligen och det som är supertrendigt idag är oftast ute om något eller några år, vi vill ju ha ett badrum som känns bra i 20 år eller mer.

Därför rekommenderar jag att välja kakel och klinker i en mer neutral och balanserad färg. Där har du en bra grund som du kommer att trivas med länge utan att det kommer gå ur tiden. Det är sedan lätt att förnya detaljer som krokar, pappershållare, handdukar och andra detaljer i badrummet.
Just eftersom allt sådant inte är jättedyrt och är lätt att byta ut behöver du aldrig göra om ett helt rum för att få helheten att kännas uppdaterad.”

Amelia ❀

För att få mer inspiration om trendiga färger och former gå gärna in och besök Roombylia

Hos Dekora som är leverantör av kakel och klinkers finns inspiration till olika stilar som finns att titta på hos Möllers färg Allén 84 Västervik. Om du beställer badrumsrenovering från oss får ni även ta del av förmånliga priser.

Dekora inspiration

Vi samarbetar med vvs-firma som kan tillhandahålla all inredning, blandare, porslin, duschväggar, wc-stolar, takduschar och tillbehör till ditt badrumsprojekt. Vi hjälper gärna dig att rita upp badrummet med inredning från Alterna.

Elinstallationer utförs av behörig elektriker som även kan tillhandahålla och installera spotlight, golvvärme el, handdukstork, belysning och tillbehör enligt ditt önskemål.

Vårt mål är att du ska lämna över hela renoveringen till oss, vi sköter planering och samordning från start till klart.