Inspiration

Hur ska jag veta vad som passar hemma hos mig? Vi har pratat med Amelia Jansson som utbildar sig till homestagingkonsult om hur man kan tänka.

”Badrummet som du tänkt renovera kommer du att spendera tid i nästan dagligen och det som är supertrendigt idag är oftast ute om något eller några år, vi vill ju ha ett badrum som känns bra i 20 år eller mer.

Därför rekommenderar jag att välja kakel och klinker i en mer neutral och balanserad färg. Där har du en bra grund som du kommer att trivas med länge utan att det kommer gå ur tiden. Det är sedan lätt att förnya detaljer som krokar, pappershållare, handdukar och andra detaljer i badrummet.
Just eftersom allt sådant inte är jättedyrt och är lätt att byta ut behöver du aldrig göra om ett helt rum för att få helheten att kännas uppdaterad.”

Amelia ❀

För att få mer inspiration om trendiga färger och former gå gärna in och besök Roombylia

Hos Golvabia som är leverantör av kakel och klinkers finns inspiration till olika stilar som finns att titta på hos Materialmännen och RM Färg AB.

Golvabia inspiration

Se även kataloger från leverantören

Kataloger – Golvabia

På materialmännen finns bra inredning, blandare, porslin, takduschar och tillbehör till ditt badrumsprojekt.

Materialmännen

Bra prisvärd inredning finns även på Ikea.

Ikea

Vi ger er gärna en offert på helheten från att vi börjar riva till den sista kroken är monterad, du bestämmer helt hur mycket vi ska räkna med i offerten och vi monterar även produkter tillhandahållet av er (gäller ej fuktspärr), kravet vi ställer är att de är godkända för svenskt bruk och som får installeras i våtutrymmen.